Головна » 2017 » Квітень » 7 » Спортивно-розважальна година «Здоров'я – дорожче за багатство», присвячена Всесвітньому дню здоров'я
10:23
Спортивно-розважальна година «Здоров'я – дорожче за багатство», присвячена Всесвітньому дню здоров'я

6 квітня в Іваничівському КЗРД «Просвіта» відбулась спортивно-розважальна година під назвою «Здоров'я – дорожче за багатство», присвячена Всесвітньому дню здоров'я.

Захід був проведений на базі дитячої групи зразкового аматорського ансамблю танцю «Прибужаночка», який провела керівник танцювальної групи народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Прибужжя» - Лілія Васага. Основною метою заходу було залучення дітей до здорового способу життя через спортивні розваги.

З давніх давен український народ найголовнішою цінністю у своєму житті вважав здоров’я. Навіть вітаючись і прощаючись, люди бажали один одному здоров’я. Бо здоров'я є запорукою щасливого життя людини.

Протягом спортивно-розважальної години учасники колективу дізналися багато цікавого з життя та побуту українських козаків, приймали участь у різних вікторинах та грали у веселі ігри, за які були нагородженні солодкими призами. Активну участь у проведенні заходу брали: Ірина Мазур, Юлія Шевчук, Уляна Тімофєєва, Павло Сидчук, Каріна Бабусюк, Вадим Чміль, Владислав Бабак, Христина Ігнатюк, Анна Хом'як, Олександра Бучман.

Переглядів: 461 | Додав: ivkult | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar