Головна » 2017 » Липень » 3 » Фестиваль «Прибужанський дивограй», присвячений Дню молоді, який проходив під гаслом «Ми – Українці"
12:32
Фестиваль «Прибужанський дивограй», присвячений Дню молоді, який проходив під гаслом «Ми – Українці"

25 червня на центральній площі селища відбувся районний молодіжний фестиваль української сучасної пісні «Прибужанський дивограй», який підготували творчі працівники КЗ РД «Просвіта».

Метою фестивалю є відродження національних традицій та виховання патріотизму у підростаючого покоління; популяризація у молодіжному середовищі української патріотичної пісні; виявлення творчо обдарованих дітей та молоді,  сприяння розвитку їх талантів.

       До участі у фестивалі запрошувалися  солісти-вокалісти віком від 8 років. Взяли участь у фестивалі 21 соліст-вокаліст, більшість учасників представляли будинки культури та клуби Іваничівського району. Також прийняли участь у фестивалі гості, які не оцінювалися.

       Учасники представили на конкурс два твори українською мовою – сучасну патріотичну пісню та пісню рідного краю.

       Журі оцінювали  конкурсантів  за виконавську майстерність, техніку виконання, творчу індивідуальність, сценічну культуру, артистизм, художній рівень репертуару. Підвівши результати  конкурсу,  переможцями стали :      

Володарка Гран-Прі:

Дарина Коханюк – солістка клубу с. Біличі

І місце Катерина Мозола – солістка БК с. Старопорицьк

ІІ місце Тарас Мельник – соліст клубу  с. Колона

      Всі учасники, які не зайняли призових місць, нагороджені «Листами вдячності»  та солодким подарунком відділу культури Іваничівської райдержадміністрації.

 

Переглядів: 482 | Додав: igorekbrys8814 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar