Головна » 2017 » Червень » 9 » Початок літа – гаряча пора в роботі КЗ «Іваничівський історичний музей»
14:58
Початок літа – гаряча пора в роботі КЗ «Іваничівський історичний музей»

Літо – прекрасна пора для відпочинку, дозвілля, туризму, пізнання рідного краю. Робота музею є однією з тих, яка частково сприяє задоволенню цих потреб. Початок літа – гаряча пора в роботі  КЗ «Іваничівський історичний музей». Оскільки, саме у червні розпочинають роботу пришкільні табори, вихованці  яких є частими відвідувачами музею.  Однією з головних форм роботи в цей час є проведення екскурсій та інтерактивних занять.

Для учнів початкових класів проведені оглядові екскурсії по експозиції і тематичні: «Знайомство з музеєм», «Музей і я ростемо разом»,  «З бабусиної скрині»,  «Уміти віночок вити – уміти життя любити», «Побут українців»… Музей відвідали учні зі шкіл с. Долинка і с. Мовники, учні початкових та 5-х класів НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія».

Серед відвідувачів є і доросла категорія населення.

8 червня музей відвідали працівники територіального центру та члени клубу за інтересами «Розрада». Діяльність клубу спрямована на підтримання життєдіяльності та соціальної активності пенсіонерів та інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, допомагає реалізувати їх творчі здібності, сприяє вирішенню їх різнобічних життєвих проблем. Вони є частими і цінними відвідувачами музею, оскільки екскурсії проходять у формі бесіди. Таке спілкування є важливим для музейних працівників у тому плані, щоб почерпнути знання від старших поколінь і використати їх у вихованні юних громадян.

Переглядів: 452 | Додав: ivkult | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar