Головна » 2017 » Квітень » 11 » Збережемо ми природу – України гарну вроду
15:21
Збережемо ми природу – України гарну вроду

 11 квітня 2017 року в КЗ РД «Просвіта»  відбулася  екологічна мозаїка  «Збережемо ми природу – України гарну вроду»,  приурочена до Дня довкілля.

Захід був проведений на базі любительського об'єднання «Намисто». Основною метою заходу було формування активної життєвої позиції  та екологічної культури дітей шляхом виховання у них бажання берегти природу,  розширення  їх знань про флору та фауну України.

Діти ознайомилися з  поняттям «довкілля», зрозуміли, як правильно поводитися, щоб не завдати шкоди природі. Також вони мали змогу переглянути документальний фільм «Краєвиди Волині» і мультиплікаційний фільм «Правила поведінки у лісі». За правильно відгадані загадки учасники заходу отримали солодкі призи.

Ведуча заходу – методист з народної творчості,  керівник любительського об'єднання «Намисто» Неоніла Кандиба висвітлила проблему впливу діяльності людини на навколишнє середовище, яке може мати найважчі наслідки не лише для природи, але і для людства.   

Захід пройшов цікаво і активно,  діти посадили деревце та посіяли квіти, а  головне засвоїли, що  у природі все пов’язане. І якщо люди не будуть бережно ставитися до  природи, то загине наш спільний дім – наше довкілля.

Переглядів: 376 | Додав: ivkult | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar