Головна » 2017 » Листопад » 22 » «Україна – країна гідності і свободи»
18:57
«Україна – країна гідності і свободи»

21 листопада в КЗ РД «Просвіта» відбувся літературно-музичний захід, приурочений Дню Гідності та Свободи «Україна – країна гідності і свободи».

Захід пов’язаний з буремними подіями, що стали переломним моментом у новітній історії України та поклали початок революції за людську та національну гідність.

Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини, для яких Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром гідності за свій народ. І сьогодні ми з гордістю говоримо про те, що ми – українці –  є сильною, суверенною і незалежною нацією, яка продемонструвала світові свою волю до свободи і незалежності, обираючи для себе за найвищу цінність – честь, гідність і свободу .

На  заході були присутні  представники влади району,громадськість та учнівська молодь.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять героїв, які захищали Незалежну Україну, адже наш народ по праву заслуговує на краще майбутнє, за яке заплатили українці дорогою ціною.

Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

На екрані демонструвалися відеоролики та світлини з подій, що відбувалися на Майдані, звучали пісні, вірші, у яких Герої не вмирають, скорботною памяттю миготіли свічки. Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Адже Україна – це територія гідності і свободи, що засвідчували черговий раз патріотичні творчі номери, які дарували присутнім Олександр Васага, Микола Піварчук, Ангеліна Піварчук, Галина Марущак та Владислав  Коцюба .

Літературно-музичний захід, приурочений Дню Гідності та Свободи «Україна – країна гідності і свободи» підготовлена та проведена працівниками КЗ РД «Просвіта» .

 

Переглядів: 624 | Додав: ivkult | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar