Головна » 2017 » Квітень » 7 » Планова нарада працівників культури району
10:08
Планова нарада працівників культури району

6 квітня 2017 року начальник відділу культури райдержадміністрації Олена Шумик  провела чергову планову нараду з працівниками культури району.

Працівників галузі ознайомлено із змістом доручення голови обласної державної адміністрації , щодо належного впорядкування територій установ культури, метою якого є забезпечення благоустрою, а саме виявлення стихійних сміттєзвалищ. Доведено до відома звернення Товариства Червоного Хреста, щодо всеукраїнського місячника , який проходить в області з 20 березня до 20 квітня під гаслом «Забезпечуючи найголовніше» для підтримки вразливих категорій населення.

На нараді розглядалися питання підготовки та проведення культурно-мистецьких заходів, присвячених Великоднім святам, 31-й річниці від дня Чорнобильської трагедії, Дню пам’яті та примирення, подій пов’заних з Другою світовою війною. Звернено особливу увагу на підготовку проведення в районі І-го етапу обласного конкурсу професійної майстерності серед творчих працівників сільських клубних закладів «Мій край – моя земля!». З методичними рекомендаціями виступили художній керівник Ольга Шкарадюк та методист Неоніла Кандиба. Також  були розглянуті питання, щодо  виконавської дисципліни. Провідний консультант відділу провела уточнення, щодо графіка відпусток на 2017 рік,таким чином здійснивши облік невикористаних відпусток.

Переглядів: 452 | Додав: ivkult | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar