Головна » 2017 » Жовтень » 18 » «Наша пісня, наша слава не вмре, не загине доки є захисники неньки України»
11:17
«Наша пісня, наша слава не вмре, не загине доки є захисники неньки України»

Уже третій рік поспіль 14 жовтня  ми відзначаємо День захисникаУкраїни. Ця дата обрана  не випадково, адже це День українського козацтва, Річниця створення Української  Повстанської Армії та День Покрови Пресвятої Богородиці.

 13 жовтня в КЗ РД «Просвіта» відбулася урочиста академія та святковий концерт присвячені Дню захисника України «Наша пісня, наша слава не вмре, не загине доки є захисники в неньки України».

Щирі вітання із святом лунали від аматорів сцени Іваничівського КЗ РД «Просвіта»: - хорової  групи  народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Прибужжя», - народного аматорського фольклорного колективу  «Горлиця», зразкового аматорського хореографічного коллективу «Прибужаночка», солістів : Галини Дорощук та Галини Марущак, Олександра Васаги, Вікторії Чернети та ветерана УПА Сергія Міліщука;   КЗ Дитячої музичної  школи: ансамблю бандуристів  та духового оркестру; колективів району: фольклорні колективи: «Калина» - Заставне, «Заболотчанка» - Заболотці, «Берегиня» - Жашковичі; чоловічого гурту  «Хортиця» - Луковичі, та хореографічного  колективу «Самоцвіти» - Заставне; солістів: Тараса Фітя та Миколи Піварчука.

Теплі слова, та сердешні пісні розчулили присутніх та нагадали, що оборона суверенітету та недоторканості України є обов’язком честі захисника України.

Потрібно відзначити, що творчі працівники Іваничівського РД «Просвіта» на чолі із директором Світланою Антонівною зробили це свято яскравим і незабутнім.

Шануймо наших Героїв разом!
Слава Україні! Героям слава!

Переглядів: 687 | Додав: ihorbrys | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar