Головна » 2017 » Липень » 10 » 8 липня 2017 року відбувся конкурс «Міні- міс та Міні-містер Іваничі 2017»
14:58
8 липня 2017 року відбувся конкурс «Міні- міс та Міні-містер Іваничі 2017»

8 липня 2017 року в КЗ РД «Просвіта»  відбувся феєричний конкурс краси, таланту, грації та мужності «Міні- міс та Міні-містер Іваничі 2017» з нагоди Дня родини, який організували творчі працівники РД «Просвіта» на чолі з директором Світланою Тарасюк.

У конкурсі взяло участь 9 дітей віком від 6 до 10 років. Шість дівчаток: Анастасія Богуш, Дарина Татоян, Дарина Радчук, Дарина Костецька, Софія Вахромеєва, Маша Бика, і три хлопчики: Вадим Чміль,  Павло Сидчук,  Сергій Гнатюк.

Сам конкурс скадався із 6 конкурсів: п'ять з них було офіційних за які діти отримували оцінки («педставлення», «талант», «фантазія», «пародія» та «святковий вихід») і один який не оцінювався, і який став сюрпризом для всіх («мамині руки»). У кожному конкурсі учасники відкривали себе з нових сторін, виходили впевнено та з неабиякою грацією, з посмішками на обличчі, по-особливому були чарівні й красиві в неперевершеному  українському одязі.

Судили учасників конкурсу Валентина Степ’юк – представник Фонду народного депутата України Ігоря Гузя “Прибужжя”, Петро Кислий керівник Іваничівського благодійного фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, Федір Войтюк – селищний голова, Лілія Парфенюк -провідний консультант відділу культури районної державної адміністрації, Тетяна Шиманська– викладач КЗ “Іваничівська дитяча музична школа”, Ніна Шумська – керуюча справами районної ради, і голова журі Олена Шумик – начальник відділу культури районної державної адміністрації.

Члени журі оцінювали кожен із п’яти конкурсів за п’ятибальною системою. І треба сказати, конкурсанти всі були на висоті. Судді переважно виставляли п’ятірки, зрідка – четвірки, про нижчу оцінку не йшлося.

За результатами конкурсу титули між учасниками ними було розділено так:

Міні – містер “Позитив” - отримав Вадим Чміль;  Міні – містером та Міні – місіс “Талант” визнано Сергія Гнатюка та Дарину Радчук; визнання “Міні – міс “Артистичність” отримала Софія Вахромеєва;  “Міні – міс “Оригінальність” присуджено Дарині Татоян,; “Міні – міс “Фантазія” та “Ніжність” були удостоєні Анастасія Богуш та Дарина Костецька.

Глядачі теж не тільки аплодували юним артистам, а брали участь у конкурсах “Глядацькі симпатії” та “Фото”. За кількістю голосів найбільше голосів отримали  Павло Сидчук (77) та Дарина Радчук (40).

Визнання “Містер “Фото” від глядачів знову ж таки дісталося Павлу Сидчуку (102 голови), а титул “Міс “Фото” отримала Маша Бик.

Кульмінацією конкурсу було визнання його переможців “Міні – міс 2017” та “Міні – містер 2017”. Ними стали Маша Бика та Павло Сидчук.

Спонсорами заходу виступили відділ культури РДА, селищна та районна рада, фонд народного депутата України Ігоря Гузя «Прибужжя», благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», керуючий ТВБВ № 10002/118 філії Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» Людмила Тимощук, іваничівське відділення ПАТ КБ «Приват Банк» керуючий Руслан Касьяненко.

Усі діти отримали подарунки – це квіти і іграшки, солодощі, шкільні набори. Їх вітали спонсори, друзі, рідні, знайомі.

Від Фонду Ігоря Гузя переможцям конкурсу вручили цінні подарунки – велосипеди.

Переможці отримали планшети від Фонду Ігоря Палиці.

Від районної організації “Ветрани АТО” майбутньому захиснику України Павлу Сидчуку було вручено грошову винагороду, але хлопець вирішив поділитися з друзями, як він сказав, теж майбутніми захисниками України.

Скільки мало людині потрібно для щастя - миру, трішки уваги, душевного тепла, любові. Обличчя дітей сяяли щастям та радістю.

Ведучими заходу були Олександр Кулініч та Ольга Шкарадюк.

Переглядів: 634 | Додав: igorekbrys8814 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar